Shop

garam bukit seri aishah himalaya natural pink merah putih kristal hitam hunza kasar halus masak masakan mandi mandian rendam rendaman kaki spa oem borong aroma lampu bantal scrub kulit kepala rawatan islam minum air muka kusam ruqyah khasiat sihat khasiat kebaikan kala namak spray mineral beriodin iodin non-iodin energy water himalayan salt agent seasoning distributor halagel faiza CED saji Epsom
Aroma Garam Himalaya Putih Limau Purut bersama Lemon kering
March 11, 2021
garam bukit seri aishah himalaya natural pink merah putih kristal hitam hunza kasar halus masak masakan mandi mandian rendam rendaman kaki spa oem borong aroma lampu bantal scrub kulit kepala rawatan islam minum air muka kusam ruqyah khasiat sihat khasiat kebaikan kala namak spray mineral beriodin iodin non-iodin energy water himalayan salt agent seasoning distributor halagel faiza CED saji Epsom
Garam Mandian Aroma Ros Gaharu
October 27, 2021

Ramuan Pendetoks Garam Bukit Lada Hitam

RM35.00

  • 700g
  • Tempoh penggunaan 30 hari selepas pertama kali pernggunaan
  • 1 botol untuk 1 orang sahaja
Quantity Price
1 - 4 RM35.00
5+ RM28.00
RAMUAN PENDETOKS GARAM HIMALAYA
Dah banyak review kata ramuan ni bagus. Jiran lama seorang sahabat kena mild stroke, sampai lemah tak boleh jalan, alhamdulillah dah sembuh. Kembali cergas dengan izin Allah asbab ramuan ni.
Ada yang kata keluar angin dari badan, dan badan kembali cergas.
Apa yang paling trigger mama nak cuba ialah.. ia bagus untuk melawaskan sistem badan. Hihihi.. sesuai dengan misi mama nak kurus ni kan.
Baca maklumbalas pengguna ini:
Baru cuba malam tadi, sambil berbual dan meneman Pak Incik makan, mama tenyehkan kaki atas ramuan ni.. memang angin menderu keluar. Membelahak sendawa berturutan. Betis rasa lenguh dan berdenyut. POWER!
Paling ketara, sepanjang sejam sesi, 1.5L air kosong habis. Automatik rasa haus. Minum. Haus. Minum.
Lepas sejam tu, kaki rasa melekit, tapi tak basah. Cuma ada garam-garam halus melekat. Bersihkan dan mama pun bangun dari kerusi. Kaki tak terhincut. Wow!
Dulu kan mama pernah retak kaki. Sejak tu, kalau bangun dari duduk saja, memang akan terhincut-hincut. Kalah atuk nenek berjalan. Malam tadi, segar tak rasa pun sengal tu. Alhamdulillah, hepi.
Tidur pun, nyenyak. Sampai alarm Pak Incik bunyi pun tak sedar. Nasib baik masa alarm tahajjud tu, mama sedar. Again, bangun tidur pun segar. Kaki tak bisa-bisa bila menapak tu.
Pagi Sabtu macam biasa, mama ada kelas back to back. Dan sesambil tu, biasalah, homeschooling dak Zharif. Biasa, mama tak boleh nak brain banyak benda lama. Jam 11 gitu, nak pitam dah. Kena stop. Sleepy dan exhausted. Kena nap dulu untuk recharge.
Tapi alhamdulillah, sampai taip post ni jam 12, masih segar.
Ramuan ni katanya boleh ulang guna sampai 30 hari.
.
Ambil sebotol RAMUAN GARAM
Masukkan dalam bekas besar, muat 2 kaki kita.
Letak kaki saja. Sesekali, gerak-gerak juga sebab rasa lenguh dan berdenyut.
Tak perlu tambah air tau.
Kasar-kasar gitu je.
.
Korang cubalah, nanti share apa kesan-kesannya.
Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ramuan Pendetoks Garam Bukit Lada Hitam”

Your email address will not be published.