Stok Garam asyik takde dengan supplier? Kami Pemborong Garam Bukit sedia untuk anda!

Cara Meredakan Demam dengan Bahan Semulajadi di Dapur Anda!
Punca Sakit Tumit Kaki Bagi Wanita
Cara Meredakan Demam dengan Bahan Semulajadi di Dapur Anda!
Punca Sakit Tumit Kaki Bagi Wanita
Show all

Stok Garam asyik takde dengan supplier? Kami Pemborong Garam Bukit sedia untuk anda!

Pening kepala bila bisnes dengan aktif, jualan laju, tiba-tiba nak topup stok garam bukit. Stok habis! Aduhh!! Bila supplier kerap stok habis, tukar-tukar supplier habis kualiti kejap lain-lain. pelanggan pun complaint.

TAPI! Bila dengan Pembekal Garam Bukit Himalaya SERI AISHAH, selalu stok ada tak putus, kualiti garam pun memang terbaik. Siap ada Sijil HALAL, FSSC2000, Kilang berstatus MeSTI dan COA.

Sebagai pembekal garam bukit Himalaya, kami membantu peniaga yang menghadapi masalah stok sangkut-sangkut dengan kelebihan kami:

Peruntukan Stok Konsisten:

Kami sentiasa pastikan anda boleh mendapatkan stok garam bukit Himalaya yang konsisten. Boleh berbincang dan bekerjsama bersama kami dalam aturan stok ambil secara berkala agar stok untuk ada sentiasa ada dan dapat tetapkan jadual penghantaran dengan sebaiknya.

Fleksibiliti dalam Pesanan Kecil dan Besar:

Menawarkan fleksibiliti dalam kuantiti pesanan, sama ada pesanan kecil untuk peniaga kecil atau pesanan besar untuk perniagaan yang lebih besar. Ini boleh membantu peniaga menguruskan stok mereka dengan lebih baik mengikut permintaan pasaran.

Sistem Pesanan Mudah:

Memudahkan proses pesanan dengan menyediakan khidmat pelanggan yang cekap dan mesra. Boleh sahaja tanya apa-apa pada tim kami. Ini boleh membantu peniaga membuat pesanan dengan cepat dan tanpa sebarang kerumitan.

Menyediakan Maklumat Produk Lengkap:

Berikan maklumat lengkap tentang produk garam bukit Himalaya anda seperti Sijil HALAL, FSSC2200, Allergern free, Certificate of Analysis dan pelnagai lagi, termasuk pensijilan kualiti, kaedah pemprosesan dan faedah kesihatan. Peniaga boleh menggunakan maklumat ini untuk memujuk pelanggan, buat produk sendiri, mudah berurusan dengan kilang OEM untuk dapatkan HALAL, KKM dan sebagainya.

Program Diskaun atau Promosi:

Menawarkan program diskaun atau promosi istimewa untuk peniaga yang membuat pesanan besar atau tetap. Kami menawarkan garam bukit dengan harga mengikut MOQ. Harga dari runcit hingga borong (1kg ke bertan-tan)

Menyediakan Penyelesaian kepada Masalah Kualiti:

Jika penjual menghadapi masalah kualiti dengan pembekal terdahulu, kami di Pemborong Garam Bukit mengediakan Garam Bukit himalaya yang kualiti tinggi (kualiti food grade) untuk anda.  Boleh lihat perbezaan ketara Garam Bukit SERI AISHAH dan kualiti di luar.

Sokongan Pelanggan yang Baik:

Menyediakan perkhidmatan pelanggan yang responsif dan bermaklumat. Bantu peniaga menjawab soalan atau menyelesaikan masalah dengan cepat untuk memastikan kerjasama yang lancar dan peniaga mudah membuat keputusan.

Menyediakan Sampel Produk:

Tawarkan sampel produk kepada jurujual supaya mereka boleh menguji kualiti garam bukit Himalaya SERI AISHAH sebelum membuat pesanan yang banyak.

Tunggu apa lagi? Jom dapatkan Garam Bukit di Pembekal Garam Bukit Himalaya SERI AISHAH

HUBUNGI KAMI

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *