Suasana di dalam Lombong Garam Khewra, Pakistan.
Suasana di lokasi pemprosesan Garam Himalaya.
 
 

Bersama kami sebarkan kebaikkan Garam Sihat

"Alhamdulillah bila Join team #GaramSihat. Ada income lebih boleh buat simpanan"

"Seronok rasanya bila kita dapat bantu orang. Banyak kebaikkan Garam Himalaya ini"

"Sambil pakai sambil kongsi. Dapat buat side-income boleh bantu suami"

KETAHUI LEBIH LANJUT

Apa kata pengguna Garam Seri Aishah

  • Saya ada masalah susah tidur dan sebelum ni ada masalah kesihatan yang kronik. Lampu garam bukit banyak membantu dalam memulihkan kesihatan saya. Selepas seminggu menggunakannya, sayamerasakan lebih senang tidur. Bila guna salt ball urut bahagian sakit akan terasa lebih lega dan sakit-sakit badan berkurangan. - Upah
  • Bilik my son. Dia Autism. But one thing, sejak pasang lampu garam, dia dah tak bangun malam. Kalau tak pukul 12 malam atau 3 pagi dia akan terjaga bangun. - Arshida
  • Lampu detoks ni kadang kalau perut kembungkan, bila letak kaki tiba-tiba nak kentut la nak sendawa lah - Amira
  • Masa Olie kena jaudis, mandikan dia setiap hari dengan garam tu. Alhamdulillah OK dan dia - Junainah
  • Masakan jadi sedap lepas guna garam himalaya Seri Aishah. Tak perlu tambah perasa tambahan. - Hana
  • Alhamdulillah selepas pakai pink salt beauty soap kulit tak berminyak, jerawat tiada, jeragat tiada. -Ahmad Faizzal
  • garam jilatan ternakan pembekal garam bukit
    Manfaat utama garam diberi pada kambing, boleh mengelakkan dari kembung perut. itu yang penting sebab kambing mudah terdedah kepada penyakit kembung perut. Prevent is better than cure - Azroy
  • Mandian garam Seri Aishah buatkan saya rasa fresh dan relaks. Aroma limau purut menyegarkan dapat membantu saya recharge energi ketika pulang ke rumah. - Izzati
  • Garam dan Spray ruqyah memang bagus. Minggu lepas tiba-tiba badan jadi gatal-gatal,muka jadi bengkak, macam alergik. Saya terus mandi garam ruqyah malam tu. Alhamdulillah keesokkan harinya hilang - Norbaiyah
  • Tak sedap badan rasa macam banyak angin. Bila makan garam hitam, terus belahak angin. lega rasanya - Siti Aminah